Spanyol nyelvtanulás
kezdő, újrakezdő vagy már haladó szinten

„Az igazi tanárok szívből tanítanak, nem könyvből”.

Bemutatkozás

Diplomás spanyol nyelvtanár vagyok, többéves tapasztalattal rendelkezem, egyénre szabott nyelvórákat vállalok az első szótól az abszolút felsőfokig személyesen vagy online.
A spanyol nyelvet anyanyelvi környezetben tanultam, és használom, így a beszélt, élő nyelvet tudom és igyekszem átadni a tanítványaimnak. Imádom a spanyol kultúrát. Sokat utazok, elsősorban Spanyolországba, így jól ismerem az ország szokásait, Dél-Amerikában is többször jártam.
Szeretném, ha munkámmal a spanyol kultúra még közelebb jutna a tanítványaimhoz. Az oldalamon megjelenő fotók, inspirációk mind az óráimon elhangzott információk bemutatását segítik elő, utalnak a spanyol és latin kultúra egy-egy eseményeire, helyszíneire, az aktuális eseményekre, és remélem, segítenek diákjaim motiválásban is.

Con la ayuda de esta página espero hacer llegar más cerca la cultura española al corazón de mis estudiantes que tanto les quiero. Las fotos y las ilustraciones de mi página sirven para poder presentar más a fondo la cultura, los aconteciemientos cotidianos y no por último para motivar a mis estudiantes en sus estudios de este idioma tan bonito.
” Los mejores maestros enseñan desde el corazón, no desde libros „

Üzemeltető: Paróczai Márta|Székhely: 5600 Békéscsaba, Gálik János u 1.|Telefon: +36(70)6226737|Kapcsolatfelvétel|spanyolnyelvtanar.hu MINDEN JOG FENNTARTVA 2020

Üzemeltető: Paróczai Márta
Székhely: 5600 Békéscsaba, Gálik János u 1.
Telefon: +36(70)6226737
Kapcsolatfelvétel