Spanyol nyelvtanulás
kezdő, újrakezdő vagy már haladó szinten

„Az igazi tanárok szívből tanítanak, nem könyvből”.

Vélemények

3 és fél éve kezdtem a spanyol nyelv tanulását a nulláról, ebből 3 éve a tanárnővel.
3 évvel később pedig sikeres felsőfokú DELE nemzetközi nyelvvizsgát tettem. Messze a tanárnővel volt a legpozitívabb élményem valaha, ami a tanárokat és a tanítás módját illeti. A legjobb döntés, amit csak hozhatsz, ha vele tanulsz spanyolul. A szép, “spanyolos” kiejtésen nagy hangsúly van, olyan tankönyvekből is dolgozhatsz, amik Magyarországon nem kaphatóak, és a spanyol nyelvű országokról is hatalmas ismeretekkel rendelkezik, úgyhogy kultúrából sem lesz hiány. Gracias por todo profesora.

Gábor

Nagyon jó a tanárnő! 4 hónap intenziv oktatással nulla spanyol tudásról olyan szintre jutottam, hogy érkezésemkor simán elboldogultam a reptéren Madridban. Az órái nagyon érdekesek, pörgősek, a feladatok, amiket gyakoroltunk életszerűek, mindig vártam a következőt. A szép kiejtésre nagy hangsúlyt fektet a tanárnő, aminek most itt, Spanyolországban igencsak hasznát veszem. Az eredmény nála garantált! Gracias, profesora.

Bence

Hola! Ma kaptam meg a spanyol szakami nyelvvizsgám eredményét. Még sose sikerült ilyen jól nyelvvizsgám. Szeretném megköszönni a biztos alapokat! ☺

Enikő

Tanárnőnél jobbat nehéz találni. Imádtam az órákat, a szituációs gyakorlatokat, a világos és érthető magyarázatokat, a sok-sok aktuális információt Spanyolországról, a humort, a mosolyt és tanárnő biztatását. Irány Spanyolország! Gracias, gracias, gracias.

Anna

Hola, megkaptam az eredményt és sikerült az írásbeli és a szóbeli vizsgám is. A szóbelin megdicsértek, amire büszke vagyok. Köszönöm a felkészítést, a feledhetetlen órákat. Hálás vagyok tanárnőnek.

Bence

Nincs még egy olyan tanár, aki több ezer kilóméterről naponta, online, hatalmas alázattal, sikeresen megérteti a spanyol nyelv legösszetettebb nyelvtani részeit és régi, helytelenül beidegződött hibákat próbál javítani, ami valljuk be nem egyszerű. Mindezt akkora hatékonysággal,hogy naponta érezhető a javulás! Még sosem kaptam ekkora motivációt, biztatást egy tanártól. Nem hiszem, hogy sokan vannak, akik jobban ismerik a spanyol kultúrát és mentalitást! Köszönöm, hogy nálad tanulhatok, Márti! Minden perc élvezet!

Mariann

Querida profesora, köszönjük, hogy szívből tanított bennünket, a spanyol a jövőnk része már. Gracias

Las chicas

Mártinál lelkiismeretesebb, felkészültebb tanárt aligha ismerek. Neki köszönhetően középiskolai éveim alatt megszereztem a középfokú nyelvvizsgát és mára már a közgazdasági szaknyelvvizsgát is magaménak tudhatom, hiszen az egyetemen is kiváló alapokra építhettem. Ha a kiváló felkészítése kellő szorgalommal párosul semmi sem lehetetlen! 🙂 Szerencsés vagyok, hogy a tanítványa lehettem!

Mesi

Tanárnőnél jobbat keresve sem találna az ember. Az a lelkesedés, kitartás, kedvesség és nem utolsó sorban türelem, amivel rendelkezik nem mindennapi. Pontosan tudja, hogy magyarázzon el valamit úgy, hogy az érthető legyen mindenki számára. Ő nem egyszerűen leadja az anyagot, hanem valóban tanít. Szeretne minél több tudást átadni, minél több tapasztalatot, érdekességet megosztani a diákokkal. Véleményen szerint, ha minden tanár ilyen lenne, nem lenne annyi probléma az iskolákban, a diákok szeretnének tanulni! Én legalábbis imádtam. Nemcsak tanárként lehet rá számítani, hanem emberileg is! Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert a pár hónap alatt, amíg különórákat vettem tőle, nagyon megszerettem és elmondhatatlanul sokat tanultam tőle, amiért nem lehetek elég hálás. Neki köszönhetem, hogy ma már az egyetem padjait koptatom, mondanom sem kell….spanyolt tanulok!

Brigi

Tanárnő kitartó és lelkiismeretes munkájának köszönhetően nekem is sikerült megszereznem a szakmai spanyol nyelvvizsgát.Bár én nem vagyok békéscsabai, de mégis megérte hetente többször is ingáznom, mert azt a tudást és lelkesedést,amit ő adott nem kaptam meg mástól. Muchas gracias por su ayuda 🙂

Viki

Néhány éve megtetszett a spanyol kultúra és mindenképpen meg akartam tanulni a nyelvet, ezért is választottam olyan középsulit,ahol lehetőségen nyílt erre. Azt hiszem életem egyik legjobb döntése volt ebből a szempontból. Nem csak biztos és használható nyelvtudást kaptunk, de megtanultun egy igazi spanyol fejével gondolkodni és bennfentes dolgokat is megtudtunk, amikről nem írnak az útikönyvek. Tanárnő hozzáállása, Spanyolország iránti szeretete és tisztelete minden egyes órán motivált bennünket, hogy még többet és még jobban tudjunk mindenről, ami spanyol. Biztos vagyok benne, hogy kevés az olyan nyelvtanár, aki ennyire naprakész az adott ország helyzetével, eseményeivel kapcsolatban és ennyire jártas tényleg mindenben, ami az országhoz köthető. Sokat jelent, hogy nem könyvből tanít, hanem személyes tapasztalatok alapján. Rengeteg mindent kaptunk tanárnőtől, amikért, azt hiszem, örökre hálásak leszünk! 🙂

Zsuzsi

Nem lehet elégszer megköszönni azt a rengeteg törődést és odafigyelést, amivel utunkat egyengette tanárnő. Tapasztalat és életérzés alapján tanít, nem pedig a könyveket bújva. A nyelv ismerete mellett olyan értékes tudást szereztem, amit nem kaptam volna meg bármelyik tanártól. Gasztronómia, kultúra, média, politika napra készen…Ami spanyol, mindent érintettünk az órák során. Már is hiányzik.

Csilla

Márta minden szavában érződik a spanyol kultúra, mentalitás és nyelv iránti őszinte rajongás. Emellett kiváló pedagógus is. Az óráinak hála a biztos nyelvtudás mellett ez a rajongás is megfertőzött. ( Engem is)

Gábor

A spanyol nyelv tetszett. Most, hogy beszélni is tudok spanyolul és megismertem az országot, egyszerűen imádom, és ezt tanárnőnek köszönhetem. Muchas gracias por su ayuda, profesora!

Noémi

Mindenképpen meg akartam tanulni spanyolul. Eleinte, amikor elkezdtem, féltem tőle, mert a húgom is tanulta, csak ő Szegeden és nagyon nem szerette. Tanárnő megszerettette velem, és nem csak a nyelvet, hanem a spanyol kultúrát is. Szerencsésnek érzem magam, hogy idekerültem, és tanárntől tanulhattam. Nagyon köszönöm 🙂

Kata

A középszerű tanár csak magyaráz, a nagyszerű tanár inspirál. Ez tanárnőre is igaz. Friss és használható tudást kaptam, nem csak szavakat és száraz nyelvtant, de magát a kultúrát is megismerhettem. Minden óra ösztönzött, motivált a folytatásra!

Andi

Márti, nem csak az első spanyol szavakra kezdtél el megtanítani, hanem szép fokozatosan bevezettél a spanyol kultúrába…….valójában neked köszönhetem az álláspm Barcelonában. Garancia vagy, aki nálad kezd el spanyolt tanulni egy komplett tudást kap! Veled könnyű és vidám dolog nyelvet tanulni!

Mariann

Hola, Márti! Örülök, hogy akkor a gimiben spanyolt választottam és te voltál a tanárom. Jelenleg az USA-ban, egy kereskedelmi cégnél dolgozom, az állást a spanyol nyelvtudásomnak is köszönhetem (meg neked, hogy te tanítottál). Mindenkit csak biztatni tudok, hogy jó döntést a spanyol nyelv és persze veled!

Kati

Hola, Márti: Húúú, de sokszor eszembe jutottál a tanítás során. Elővettem a régi füzeteimet, hogy megnézzem, te mit, hogy tanítottál, a kiegészítő feladatokat, amiket veled csináltunk 🙂 Sok mindent felhasználtam, amit tőled tanultam vagy láttam a tanítás során.Szóval, a nyomdokaidba léptem és tanárnő lettem 🙂

Mónika

Hola, Márti: Mindig is arra biztattál, hogy majd egyszer Spanyolországban tanulhatok. Most beteljesült az álmom. Köszönöm a tudást, amit tőled kaptam és a sok-sok biztatást. Saludos desde Barcelona.

Petra

Kedves Tanárnő! Nekem is sikerült. Köszönöm.
Üdvözlettel:

Dr.M-M.

Hola, Márti, sikerült!!!!! Köszönöm a felkészítést, nélküled nem ment volna. Ennyire lelkes és a kultúrát ilyen jól ismerő tanárral még nem találkoztam. Gracias por tu trabajo. Besos

Edit

Nem én voltam tanárnő legjobb tanítványa, sőt, de még így is kihozott belőlem annyit, hogy most a Valenciai Műszaki Egyetemen tanulhatok…

Levente

Spanyolország. Helyeket, színeket, emlékeket jelent: a flamenco gitár hangja egy szűk andalúz utcában, Gaudí Katalóniája, a Ramblas forgataga Barcelonában, a sangría íze, a focimeccsek és az életvidám mosoly az emberek arcán. Nálad tanultam meg spanyolul az első szótól a felsőfokig. Azt mondják, hogy az ember annyi világot ismer, ahány nyelvet beszél. Neked köszönhetően részese lehettem- és vagyok a mai napig- egy gyönyörű világnak.

Gyöngyi

Querida profesora! Köszönjük, hogy bő fél év alatt sikeres nyelvvizsgát tehettünk tanárnőnek köszönhetően!

Anna

Ánimo, Marta, esto va viento en popa.Te espero para ver la nueva isla en el Hierro.

Evelio

Querida profesora, la página es muy buena, me gusta mucho 🙂 Gracias por su trabajo estimado y por su ayuda desprendida de los cursos pasados. Abrazos

Dóri N.

Hola, mi profesora favorita: A mí la página me gusta mucho, voy a ofrecer a los otros también. Las fotos son magníficas.

Edit Sz.

Hola, Márti! Külföldi szakmai gyakorlatom megkezdése előtt nagyon hasznos volt az intenzív gyorstalpaló spanyolból.Stabil alapokkal könnyedén lehet már építkezni, bár az andalúz hadarásra nem lehet felkészülni 🙂 Egyszerűen hihetetlen, de nem lehetetlen! 🙂

Balázs Marosfalvi

Üzemeltető: Paróczai Márta|Székhely: 5600 Békéscsaba, Gálik János u 1.|Telefon: +36(70)6226737|Kapcsolatfelvétel|spanyolnyelvtanar.hu MINDEN JOG FENNTARTVA 2020

Üzemeltető: Paróczai Márta
Székhely: 5600 Békéscsaba, Gálik János u 1.
Telefon: +36(70)6226737
Kapcsolatfelvétel